HTML

Isten nagy állatkertje

Amitől eldobom az agyam:
extrém események, eszement figurák,
a valóság hihetetlen történetei

Facebook

Friss topikok

  • csillagpontos: @Winston Smith: Irigy vagy? Leygen pénzed és bátorságod utánuk tenni, vagy csaka szád van tehetsé... (2014.07.21. 12:29) Egy újabb Darwin-díjas emlékére
  • balazsrudolf: ojan mint egy vándorpatkány tisztára hasonlit ara a patkányra amit a macskám hármo megfogot (2013.08.26. 11:41) Tűz van babám
  • balazsrudolf: mi van rajtad van a bugás te perverz állat a hodogom a tákodba (2013.08.26. 11:37) Extrém beégés
  • balazsrudolf: az elsö kép egy fasz a második egy nö a harmadik egy punci az utolso meg egy orbitális kérges fasz (2013.08.26. 11:34) Növények
  • balazsrudolf: hello én egy fényképezö vállatnál dolgozom ahoz a képeket ilesztjük és szerkesztjük ami it van ösz... (2013.08.26. 11:30) A világ legnagyobb kutyái

Aktuális vicc

Két meleg utazik a repülőn.
Az egyik megkívánja a másikat:
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd!
Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája?
Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek, valósággá érlelik forró vágyaikat...
Később az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes azt látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!?
- Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe k***k, hogy csak na!

Eddigi írások

orszagmentes_2012.gif

Címkék: politika parlament pénz

Szólj hozzá!

Figyelemelterelés-mesterfokon.gif

Címkék: kivégzés durva állatok

Szólj hozzá!

kanga.gif

Címkék: vicces állatok extrém élmény

Szólj hozzá!

betuk.gif

Címkék: érdekes szex extrém művészet

Szólj hozzá!

14.
július

Kaja

Don T. Boy  |  1 komment

kaja_4.jpg

Címkék: érdekes fotó növények átverés abnormalitás

1 komment

Szentatyám, ne aggódjon, a szemérmetlen oldalakat blokkolja a rendszer.

Szólj hozzá!

Címkék: extrém állatok krokodil különleges

Szólj hozzá!

Címkék: szerencse mázli életveszély extrém élmény

Szólj hozzá!

Címkék: állatok vadászat vaddisznó extra

Szólj hozzá!

Az Akhal-Teke egy ősi türkmenisztáni lófajta, évszázadok óta ismert gyönyörű, fémes ragyogású szőréről. A türkök nemzeti kincsként tekintenek rá, kitartása és teljesítőképessége egészen kivételes. Ebből a fajtájából körülbelül 3500 darab él csak a világon, értéke ennélfogva az egeket veri. Az ilyen különleges színárnyalatú lovakat cremellónak hívják.

Címkék: állatok dollár különleges

2 komment

Címkék: fotó autó extrém művészet

1 komment

A kisdobosok 6 pontja:

1. A kisdobos hűséges gyermeke a magyar hazának.
2. A kisdobos szereti és tiszteli szüleit, nevelőit, pajtásait.
3. A kisdobos szorgalmasan tanul és dolgozik, segíti társait.
4. A kisdobos igazat mond és igazságosan cselekszik.
5. A kisdobos edzi testét és óvja egészségét.
6. A kisdobos úgy él, hogy méltó legyen az úttörők vörös nyakkendőjére.

 


Az úttörők 12 pontja:

1. Az úttörő hű gyermeke hazánknak, a Magyar Népköztársaságnak, felelőséggel dolgozik érte.
2. Az úttörő erősíti a népek barátságát, védi a vörös nyakkendő becsületét.
3. Az úttörő szorgalmasan tanul, a világ és önmaga megismerésére törekszik.
4. Az úttörő gyarapítja és védi a szocialista társadalom értékeit.
5. Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.
6. Az úttörő igazat mond és igazságosan cselekszik.
7. Az úttörő szereti, tiszteli szüleit, nevelőit és az idősebbeket.
8. Az úttörő igaz, hű barát.
9. Az úttörő bátor és fegyelmezett.
10. Az úttörő szereti és védi és a természetet.
11. Az úttörő edzi testét és óvja egészségét.
12. Az úttörő úgy él, hogy méltó legyen a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség tagságára.

 

Címkék: retro érdekes

Szólj hozzá!

Az 50 wattot egy 14,4 voltos, 4,4 Ah-ás laptop akksi kb. 80 percen át bírja.

Szólj hozzá!

Muszáj volt ide, az extrém dolgok blogjába tennem ezt a képet.

 

Címkék: biznisz vicces furcsa tehetség extrém élmény

Szólj hozzá!

Itthon sokan szégyellik Orbánt a külföld felé, pedig ha jobban átgondolnák, az olaszoknak kijük volt oly sokáig, akkor rájönnének, sehol sem vagyunk hozzájuk képest miniszterelnöki égés tekintetében. A két ember ég és föld. Berlusconihoz képest Orbán maga a megtestesült lovagiasság, mértéktartás és úriemberség.

Szexuálisan molesztál

Bunkóságig menően udvariatlan

Fikát majszol

Címkék: fika szex merkel berlusconi zaklatás bukóság

Szólj hozzá! · 1 trackback

A "Berlin felett az ég" kedvencem volt W.W.-től. A Pinát sem hagyom ki.

 

További részletek ezen az oldalon (angolul tudóknak).

2 komment

Úgy döntöttem, mostantól bringavonzó kerékpárral járok melózni.

Szólj hozzá!

Figyeld a dátumokat, figyeld a nyertes számokat!
Nem csalás, nem ámítás. Kell ennél extrémebb pech?

Címkék: extrém lottó számok szerencsétlenség pech

Szólj hozzá!

 

Címkék: pénz póker durva reálhozam

7 komment

Van annak valamiféle bűbájos romantikája, ha az ember "többet ésszel, mint pénzzel" alapon, szinte nulla költségvetésből dobja fel a napját olyan élménnyel, amit mások súlyos ezrekkel tesznek magukévá.

Az alábbi videós jelenetről az jutott eszembe, hogyan oldható meg poénosan és olcsón egy jó kis szaunázás. Roppant egyszerű, figyelj!
Nem kell más, csak egy 20 literes vödör, valamilyen 2 liter körüli merítő eszköz és egy kétszemélyes sátor. Kiteszed a napra a vízzel teli vödröt és felállítod a sátrat. Mindezt kb. 12-16 óra közötti időszakban. A zárt sátorban pillanatok alatt kurva gatyarohasztó meleg lesz. Nyomás befele, izzadsz, mint állat 15-20 percet, de nyugi, mire beledöglenél a hőbombába, már vár rád az addigra kellemes, kb. 20-25 fokos víz. A merítőeszköz segítségével ügyesen üdítheted fel szottyadozó tested.
Ha lusta vagy sátrat állítani, melegebb napokon megteszi a napon álló autód is, pláne, ha sötétebb tónusú. Abban az a jó, hogy közben akár rádiózhatsz is kedvedre, és nem kell némán magad elé bambulni, mint egy közösségi szaunában, ahol kb. mindenki leszarja semmibe veszi a másikat.

Címkék: idiotizmus fürdés szauna proli wellness extrém élmény

Szólj hozzá!

Azt hiszem, a 252 forint körüli CHF árfolyam kellően extrém ahhoz, hogy ebbe a blogba kerüljön be a devizahitelesek ellehetetlenülése. Valaha, a pénzügyi és gazdasági világválság előtt nem sokkal 170-es árfolyamon lehetett igen kedvező kamatozású frankhitelhez jutni. Vagyis pusztán az árfolyam romlás közel 50%-os törlesztőrészlet emelkedést indokol.

Indokolt és jogos a kérés: ki tehet a kialakult helyzetről? Ki tehet arról, hogy egyre-másra hallunk öngyilkosságot elkövető bajbajutottakról?

Természetesen, egyetlen felelőst megnevezni botorság lenne, sok minden és sok mindenki felel a kialakult helyzetért. És vannak dolgok, amiket nem lehetett előre látni, mint pl. azt, hogy az adósságválságban szenvedő országok gazdagjai aranyba és svájci frankba menekítik majd tömegével a pénzeiket, s ezzel alaposan felverik ennek a valutának az árfolyamát. Azért néhány felelőst biztonsággal megnevezhetünk:

- Ahelyett, hogy átalakították volna a kedvezményes forinthitelt a valóban rászorulók javára, a spekulánsokat kizárva, szimplán eltörölték. Innentől kezdve pedig csőstül vonult a nép CHF-hitelért, a forinthitel egész egyszerűen totálisan versenyképtelen volt.

- A hajdani kormány, PSZÁF, MNB és a bankok nem figyelmeztették kellő vehemenciával az egyszerű népeket a súlyos kockázati tényezőkre. Sőt, a bankok mohóságukban két kézzel kapkodtak a hitelesekért, miközben a teljes árfolyamkockázatot a gyanútlan és tájékozatlan ügyfelek nyakába varrták. A világ legjobb üzlete: minden kockázat az adós oldalán!

- Gyalázatos a magyar népesség pénzügyi tájékozottsága, képzettsége, tehát az iskolarendszer is hibás, amelyik a rendszerváltáskor nem iktatott be megfelelő tantárgyakat pénzügy- és gazdaságtanból, holott tudni lehetett, hogy a kapitalizmus jóval keményebb világ, itt messze jobban észnél kell lenni, mint az atyáskodó Kádár-rendszer egyszerű világában.

- Hibásak maguk az emberek is, mert sokan nem képesek felmérni az erejüket, a munkahelyük biztonságát, és olykor olyan felesleges luxusköltekezésekhez is svájci frankhitelt vettek fel, amit vagy készpénzzel kellett volna fizetni, vagy egyáltalában: meg sem kellett volna venni.

- Hibás az USA, mert az ottani ingatlanlufi robbantotta ki azt a válságot, aminek jórészt folyománya egy jelentős számú tehetős réteg CHF-ba menekülése.

- Végül hibásak az Európai Unió és ezen belül az euróövezeti országok politikai vezetői is, mert évekig hagyták, hogy Görögország és néhány más déli állam túlköltekezze magát, így azután ezek válsága is gazdagok tömegeit ösztökélte egy biztonságosnak vélt valutába való menekülésre.

300 komment · 1 trackback

Tipikusan a jóléti társadalmakra jellemző versenyt rendeztek Kínában. A cél az volt, hogy a bátor alany minél több méhet csábítson magára. Végül egy negyvenkét éves kínai méhész, Wang Dalin nyerte meg a versenyt, amelynek során egy órán keresztül 26,86 kilónyi méhet csalogatott a testére. Ellenfele, a húsz éves Lv Kongjiang "mindössze" 22,9 kiló zümit vonzott magára.

A meg nem csípés trükkje rendkívül egyszerű: a versenyben résztvevő méhészek a testük több pontján is elhelyeznek egy-egy méhkirálynőt, így a seregéhez tartozó agresszív dolgozók lenyugodnak, s fullánkjukat nem eresztik a nyilvánvalóan nem aphiphobiás delikvensbe.

Akármennyire ügyeskedtek, bármilyen trükköt is vetettek be, a Guinness-rekordot még így sem sikerült megdönteniük, ugyanis 1998-ban Mark Biancaniellónak 39,5 kilónyi méhrajt sikerült magához csalogatnia.

Címkék: verseny extrém rekord méhek

2 komment

Amióta egy idióta vénasszony elérte, hogy Amerikában kötelező a mikrosütő használati utasításában feltüntetni, hogy macskák szárítására nem alkalmas, azóta tudom, hogy ebben az országban bármi megtörténhet a bíróságok környékén. A Bors online kiadásában ez olvasható:

Az eddigi legmagasabb kártérítést, 95 millió dollárt kapott szexuális zaklatásért egy nő Illinois államban. Ashley Alford 2006-ban perelte be főnökét, aki a munkahelyen leteperte, letépte róla a blúzát, majd maszturbálni kezdett a földön fekvő nő fölött, miközben copfjánál húzva hol az arcát, hol a fejét csapkodta péniszével, egy másik alkalommal pedig a melle közé élvezett.

A megalázott nő eltette a kendőt, amivel az aktus után letörölte Richard Moore spermáját, és a DNS–mintával a birtokában bírósághoz fordult.

(Balra a milliomossá vált "áldozat", jobbra a balfék pervesztes)

Azt mondjuk nem vágom, hogy ebben az esetben mi a különbség a nemi erőszak és a szexuális zaklatás között, de fogadjuk el bizonyítatlan ténynek, ennyi pénzért mások életük végéig tűrnék az efféle zaklatást. Gondoljunk csak bele, az összeg majdnem 1,8 milliárd forint!

Azt is meglehetősen különösnek tartom, hogy bár a hölgyről pikáns kép kering a neten (katt ide érte!), mégis úgy vette a t. bíróság, hogy bizonyított a zaklatás, s még véletlenül sem volt önkéntes az aktus.
Na mindegy, legyen ez a pervesztes retardált gondja.

Mellesleg különös világ ez a szexuális zaklatások világa, hiszen Britney Spears extestőre is telesírta a médiát egy éve, hogy őt mennyire nagyon zaklatta a szőke vamp. Az is előfordult, hogy meztelenül sétálgatott előtte. Jesszus! Azon nyomban fel is mondott a megszeppent bodyguard... ...ahelyett, hogy jól megdöngette volna - teszik hozzá sokan.

De honnan is kezdődik a szexuális zaklatás?
Vizsgáljuk meg a következő szigorúan monoton sorozatot! Hányadiktól mondhatjuk azt, hogy ez már kimeríti az inkriminált jogi fogalmat?

1. Pirike, de csinos tetszik lenni ma!
2. Pirike, magának bombázó alakja van!
3. Pirike, a maga csodálatos dekoltázsa kifejezetten izgatóan hat a bioritmusomra!
4. Pirike, ha meglátom kegyedet mélyen dekoltált blúzában, szinte késztetést érzek arra, hogy bezavarjam a macit a málnásba.
5. Pirike, ne tegye ezt velem! Ebben a blúzban olyan formásan gömbölyödik a keble, hogy folyamatos ingert érzek a nadrágomban. Tegye csak ide a kezét! Győződjön meg róla, hogy nem hazudok!
6. Pirike, ebben a blúzban olyan dögös a melle, hogy én rögtön magára ugrom, és itt, mindenki szeme láttára, kéjes sikításig dugom. Kezdhetjük?

Címkék: szex erőszak rekord dollár zaklatás

4 komment

Egy iráni férfi, Madzsid Movahidi még 2004-ben öntött le savval egy lányt, aki nem akart feleségül menni hozzá. A súlyosan megcsonkított nő a tárgyaláson úgy vélekedett, a férfit meg kell büntetni, hogy a hozzá hasonlók is megtanulják: nem önthetnek savat a lányok arcába.

 

"Vegyék el a szemét, hogy olyan legyen, mint én" - fogalmazott határozottan Ameneh Bahrámit, az áldozat. Az iráni legfelsőbb bíróság ennek megfelelően hozott ítéletet: 10-10 csepp tömény kénsavval vakítsák meg a kegyetlen bűnöst. Május 14-én kellett volna végrehajtani az extrém szadista beavatkozást, ám nem akadt orvos, aki az embertelen ítéletet hajlandó lett volna elvégezni. Így Movahidi határozatlan ideig börtönben marad, miközben Bahrámi kitartóan érvel a kiszabott büntetés végrehajtásáért:
"Semmit sem kapok, ha megbocsátok neki, és persze akkor sem, ha az ő látása is elvész. De azt akarom, hogy a hozzá hasonló alakok tudják: megbüntetik őket."

Hát így. S ez a hír mindössze pár nappal azután érkezett hozzánk, hogy több tízezres tömeg ujjongása és helyeslése közepette akasztottak fel két pedofilt, akik egy 9 éves kisfiút becstelenítettek meg, és még videóra is rögzítették. Daruval lógatták fel a két, saját maga ellen bizonyítékot szolgáltató nyomorultat. Az irániak azt állítják, hatalmas visszatartó ereje van ezeknek a nyilvános kivégzéseknek. Tavaly 179 esetben fordultak ehhez az eszközhöz. Nemcsak a rablógyilkosoknak, nemi erőszakot elkövetőknek, droggal kereskedőknek kell lakolniuk ezen a módon, de a melegeknek is, ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik "nemi eltévelyedésük".

Azért azt remélem, utóbbi ténytől még a keménykedő nemzeti radikálisaink is hányingert kapnak, ez már nekik is sok.

Címkék: homoszexualitás szex irán meleg pedofil kivégzés gyilkosság

371 komment · 1 trackback

Nah, aki ezen nem olvad el, és nem motyogja maga elé negédes mosollyal, hogy "jajj, de édeseeeeeek.... de aranyosak", annak jeges kőből van a szíve.

Címkék: cukiság állatok macskák cicák

Szólj hozzá!