Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Isten nagy állatkertje

Amitől eldobom az agyam:
extrém események, eszement figurák,
a valóság hihetetlen történetei

Facebook

Friss topikok

  • csillagpontos: @Winston Smith: Irigy vagy? Leygen pénzed és bátorságod utánuk tenni, vagy csaka szád van tehetsé... (2014.07.21. 12:29) Egy újabb Darwin-díjas emlékére
  • balazsrudolf: ojan mint egy vándorpatkány tisztára hasonlit ara a patkányra amit a macskám hármo megfogot (2013.08.26. 11:41) Tűz van babám
  • balazsrudolf: mi van rajtad van a bugás te perverz állat a hodogom a tákodba (2013.08.26. 11:37) Extrém beégés
  • balazsrudolf: az elsö kép egy fasz a második egy nö a harmadik egy punci az utolso meg egy orbitális kérges fasz (2013.08.26. 11:34) Növények
  • balazsrudolf: hello én egy fényképezö vállatnál dolgozom ahoz a képeket ilesztjük és szerkesztjük ami it van ösz... (2013.08.26. 11:30) A világ legnagyobb kutyái

Aktuális vicc

Két meleg utazik a repülőn.
Az egyik megkívánja a másikat:
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd!
Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája?
Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek, valósággá érlelik forró vágyaikat...
Később az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes azt látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!?
- Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe k***k, hogy csak na!

Eddigi írások

Amióta egy idióta vénasszony elérte, hogy Amerikában kötelező a mikrosütő használati utasításában feltüntetni, hogy macskák szárítására nem alkalmas, azóta tudom, hogy ebben az országban bármi megtörténhet a bíróságok környékén. A Bors online kiadásában ez olvasható:

Az eddigi legmagasabb kártérítést, 95 millió dollárt kapott szexuális zaklatásért egy nő Illinois államban. Ashley Alford 2006-ban perelte be főnökét, aki a munkahelyen leteperte, letépte róla a blúzát, majd maszturbálni kezdett a földön fekvő nő fölött, miközben copfjánál húzva hol az arcát, hol a fejét csapkodta péniszével, egy másik alkalommal pedig a melle közé élvezett.

A megalázott nő eltette a kendőt, amivel az aktus után letörölte Richard Moore spermáját, és a DNS–mintával a birtokában bírósághoz fordult.

(Balra a milliomossá vált "áldozat", jobbra a balfék pervesztes)

Azt mondjuk nem vágom, hogy ebben az esetben mi a különbség a nemi erőszak és a szexuális zaklatás között, de fogadjuk el bizonyítatlan ténynek, ennyi pénzért mások életük végéig tűrnék az efféle zaklatást. Gondoljunk csak bele, az összeg majdnem 1,8 milliárd forint!

Azt is meglehetősen különösnek tartom, hogy bár a hölgyről pikáns kép kering a neten (katt ide érte!), mégis úgy vette a t. bíróság, hogy bizonyított a zaklatás, s még véletlenül sem volt önkéntes az aktus.
Na mindegy, legyen ez a pervesztes retardált gondja.

Mellesleg különös világ ez a szexuális zaklatások világa, hiszen Britney Spears extestőre is telesírta a médiát egy éve, hogy őt mennyire nagyon zaklatta a szőke vamp. Az is előfordult, hogy meztelenül sétálgatott előtte. Jesszus! Azon nyomban fel is mondott a megszeppent bodyguard... ...ahelyett, hogy jól megdöngette volna - teszik hozzá sokan.

De honnan is kezdődik a szexuális zaklatás?
Vizsgáljuk meg a következő szigorúan monoton sorozatot! Hányadiktól mondhatjuk azt, hogy ez már kimeríti az inkriminált jogi fogalmat?

1. Pirike, de csinos tetszik lenni ma!
2. Pirike, magának bombázó alakja van!
3. Pirike, a maga csodálatos dekoltázsa kifejezetten izgatóan hat a bioritmusomra!
4. Pirike, ha meglátom kegyedet mélyen dekoltált blúzában, szinte késztetést érzek arra, hogy bezavarjam a macit a málnásba.
5. Pirike, ne tegye ezt velem! Ebben a blúzban olyan formásan gömbölyödik a keble, hogy folyamatos ingert érzek a nadrágomban. Tegye csak ide a kezét! Győződjön meg róla, hogy nem hazudok!
6. Pirike, ebben a blúzban olyan dögös a melle, hogy én rögtön magára ugrom, és itt, mindenki szeme láttára, kéjes sikításig dugom. Kezdhetjük?

Címkék: szex erőszak rekord dollár zaklatás

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://extremdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr22984443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én is akarok kommentelni 2011.06.15. 20:15:39

Hülye kérdés jön: ha nincs szemmel látható nyoma a verésnek (erőszaknak), akkor hogy lehet bebizonyítani, hogy nemi erőszak történt, akarata ellenére stb...?
Ez a kérdés merült fel bennem az IMF vezér ügyével kapcsolatban is.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.06.15. 20:18:13

@Én is akarok kommentelni:

Hát igen. Plusz még itt az is kérdés: mi a különbség szexuális zaklatás és nemi erőszak között. Mert ugye ha ez bűntény, miért nem jár érte több év börtön, hiszen ilyen esetben börtön a szokás, nem pedig kártérítés.

Én is akarok kommentelni 2011.06.15. 21:47:33

@malacz69 eurofanyalgó:
Nos, azt már láthattad, hogy képes vagyok a kedvetekért elég sok mindennek utánaolvasni és kitúrni a kérdésekre a választ.. de ez pont olyan téma amibe nem igazán merülnék bele szívesen még BTK szintjén sem :(
Viszont amit te is felvetettél mutatja azt, hogy nem lesz egyszerű a dolog.

Szerintem ez a Dominique Strauss-Kahn ügy könnyen elmegy majd abba az irányba, hogy mivel "mindenki tudja milyen fickó valójában", azaz mindig is nyomult, meg átlépte a határt rámenősségben stb... ebben az ügyben lehet nem is követte el amivel vádolják szépen le is ültetik. Ha USA-ban áll bíróság elé akkor az esküdtek szerintem ezt fogják nézni. De ha fel is mentik: már tönkre lett téve az élete. Nem fogja visszakapni az IMF vezéri széket, Sárközy ellen sem indulhat...

Kicsit elkalandoztam a poszttól:
Első példa: és ha dugtak egyet és utána annak a nyomait rakta a kendőbe? Nem tudja bizonyítani senki sem, hogy nem úgy volt. Így a bíróság egy ember szava áll a másik szava ellen döntött? Hááátt....
A Spears kisasszony esetéről pedig annyit, hogy egy testőrnek szerintem rohadtul az a dolga, hogy leszarja mit csinál a védence, csak védje, és amit lát/hall, arról meg mélységesen qss van. A testőr egy bizalmi állás, ezzel visszaélt. Ennyi. Valszeg ő is sok sok pénzt akart. Nemjöttbe.

bobijub 2011.07.19. 11:10:21

ezt az egész rohadékságot (a zaklatás túllihegésének lehetőségét) a rögzítős videokamerarendszergyártók szponzorálják.

ilyen ítéletek hatására egyre többen kezdhetik érezhetni, hogy minden szexjüket ajánlatos jól elzárható, módosíthatatlan, tanúsított időbélyeggel ellátott felvételen rögzíteni, hogy per esetén elő lehessen szedni a bizonyítékot, hogy a kedves másiknak miről is szíveskedik panaszkodni. és a visszaélések elkerülése ellen dupla jelszóval kell védeni minden felvételt. amelyik fél nem hajlandó megadni a saját jelszavát az már el is bukta a pert.
süti beállítások módosítása