HTML

Isten nagy állatkertje

Amitől eldobom az agyam:
extrém események, eszement figurák,
a valóság hihetetlen történetei

Facebook

Friss topikok

  • csillagpontos: @Winston Smith: Irigy vagy? Leygen pénzed és bátorságod utánuk tenni, vagy csaka szád van tehetsé... (2014.07.21. 12:29) Egy újabb Darwin-díjas emlékére
  • balazsrudolf: ojan mint egy vándorpatkány tisztára hasonlit ara a patkányra amit a macskám hármo megfogot (2013.08.26. 11:41) Tűz van babám
  • balazsrudolf: mi van rajtad van a bugás te perverz állat a hodogom a tákodba (2013.08.26. 11:37) Extrém beégés
  • balazsrudolf: az elsö kép egy fasz a második egy nö a harmadik egy punci az utolso meg egy orbitális kérges fasz (2013.08.26. 11:34) Növények
  • balazsrudolf: hello én egy fényképezö vállatnál dolgozom ahoz a képeket ilesztjük és szerkesztjük ami it van ösz... (2013.08.26. 11:30) A világ legnagyobb kutyái

Aktuális vicc

Két meleg utazik a repülőn.
Az egyik megkívánja a másikat:
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd!
Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája?
Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek, valósággá érlelik forró vágyaikat...
Később az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes azt látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!?
- Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe k***k, hogy csak na!

Eddigi írások

Ecsém, a hollywoodi forgatókönyv-firkászok sem tudnának annál giccsesebb történetet írni, mint ami Közép-Oroszország egyik hídján esett meg. Giccses, de valamiért mégis felemelő ez a "love story".

Két megtört szívű orosz fiatal, Andrej Ivanov és Maria Petrova egyidőben készültek öngyilkosságot elkövetni úgy, hogy egy hídról a mélybe vetve magukat véget vetnek földi szenvedéseiknek. A 26 éves fiú azért, mert barátnője néhány nappal az esküvőjük előtt életét vesztette egy balesetben, s nem bízott benne, hogy valaha is fel tudja dolgozni a történteket, vagy, hogy még egyszer képes lesz a szerelem euforikus érzését megélni. A 21 éves Maria pedig azért készült a 30 méter mélységű jeges folyóba vetni magát, mert megértésre képtelen szülei kiutálták otthonról, mikor kiderült, hogy egy szexuális kaland következményeként úgy maradt, azaz áldatlan állapotba esett.  

A lány már átmászott a híd korlátján, hogy levesse magát, amikor e pillanatokban a hasonló céllal odaérő Andrej megállította és visszahúzta őt. „Amikor odaértem azt láttam, hogy egy lány éppen leugrani készül. Nem gondoltam arra, hogy én miért mentem oda, csak kiáltottam neki, hogy álljon meg, majd rohantam felé. Elesett, visszahúztam, majd zokogni kezdett. Átöleltem és sokáig beszélgettünk” – idézte fel Andrej a történteket, aki szerint ott a hídon szerettek egymásba, s segítették egymásnak feldolgozni fájdalmukat. Azóta elválaszthatatlan a két szerelmes, s már az esküvőjüket tervezgetik.

Bármennyire nyálasnak is hat a fiatalok különös találkozásának sztorija, mégiscsak olyan üzenete van kettejük lelki feltámadásának, amely sok öngyilkosságra készülőnek hitet adhat a tekintetben, hogy soha sincs késő visszafordulni a végső útról.

Címkék: baleset öngyilkosság szerelem romantika

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://extremdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr582134956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FehérAnna 2010.07.09. 22:22:18

ez a történet tényleg megtörtént? annyira hihetetlen...wow! legyen mindenkinek ekkora szerencséje...

Corry 2010.07.15. 13:14:05

Majdnem olyan mint egy tipikus amerikai hepiend. Csak ez orosz, és nem kitalált...
Csak most majd vigyáznunk kell, hogy ne a Szabadság hídi turulmadár legyen a találkahely. :-)
süti beállítások módosítása